TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER

Vi hos Kongsberg Maritime AS, har benyttet Kuldespesialisten til service og årlig kontroll av våre temperaturskap siden 2008. I denne perioden har vi blitt trygge på at service og vedlikehold blir tatt hånd om på en ryddig og god måte. Vi har også raskt fått hjelp når vi har hatt behov for det. Basert på våre erfaringer kan vi anbefale Kuldespesialisten som samarbeidspartner.

Jørn Ivar Fiskvik - Kongsberg Maritime AS

Vi har serviceaftale med Kuldespesialisten for vores klimakammer. Dette er et klimakammer udviklet specielt til os og vi er helt afhænige af at have en god serviceaftale. Arve gør en glimrende job; han sørger for al kontakt med firmaet som har leveret kammeret, sørger for både den ordinære service og fejlfinding efter behov. Vi får altid besked i god tid omkring alle aftaler. Det er en fornøjelse at anbefale ham.

Rikke Bramming Jørgensen - NTNU - Institutt for Industriell økonomi og Teknologiledelse

Vi har hatt serviceavtale med Kuldespesialisten i mange år, og er veldig fornøyd med arbeidet han utfører hos oss.

Reidun Anita Bergerud - Justervesenet

Vi har benyttet Kuldespesialisten som vår foretrukne servicepartner på våre klimaskap siden 2009.Vi har serviceavtale med Kuldespesialisten hvor service / vedlikehold og ikke minst 24/7 hjelp om noe skulle skje. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Kuldespesialisten , både forebyggende arbeide(Service) og ikke minst tilgjengelighet når noe uforutsett som krever hjelp oppstår.

Erik Bassøe - Datarespons Norge AS

Vi har brukt Kuldespesialisten til service, reparasjon og support på flere Vötsch klimakamre i mange år og er strålende fornøyd. Kuldespesialisten har høy forståelse for at nedetid på dette utstyret er kritisk, og vi får alltid den support vi trenger. Vi føler oss trygge på at jobben som blir utført holder høy standard.

Håkon Marthinsen - FMC Kongsberg Subsea AS

Kuldespesialisten har utført periodisk vedlikehold, service og kalibrering av klimakammer som benyttes til kvalifisering av våre produkter i en årrekke. Vi er helt avhengig av punktlighet, rask respons, profesjonell utførelse på jobben.Vi er svært fornøyd med servicen, supporten og arbeidet som utføres.

Geir Lillemoen - Kongsberg Defence Systems